Види кошнички Пет на ден

ОПШТИНСКО ЗДРУЖЕНИЕ НА ГЛУВИ И НАГЛУВИ ЛИЦА

"ТИШИНА" КАРПОШ - СКОПЈЕ

Меѓународна Фондација "Борис Трајковски"
Кошничка свежо овошје и зеленчук
полна со љубов и здравје,
доставена директно до вашата канцеларија
НАРАЧАЈ

Пет на ден?

Вие бирате

Изберете ја вашата сакана кошница

Ние доставуваме

Ние ви ја доставуваме до вашата компанија

Вие уживате

Вие имате големи продобвки од принципот #ПетНаДен

Што содржи вашата кошничка со
свежо овошје и зеленчук

Нарачајте брзо и едноставно

Стартер кошничка
(4 кг.) – 585 МКД

Стартер кошничката има повеќе основни врсти свежо овошје и зеленчук достапни сезонски,
150гр. мешани јаткасти плодови.
Содржината се менува
секои 2 недели.

Медиум кошничка
(5 кг.) – 685 МКД

Медиум кошничката има 20% повеќе сезонско овошје и зеленчук во дополнение на стартер кошничката, 150 гр. мешани јаткасти плодови.
Содржината се менува
секои 2 недели.

Премиум кошничка
(6 кг.) – 785 МКД

Премиум кошничката како надополнување на медиум кошничката има 20% повеќе сезонско и јужно овошје, 150гр. мешани јаткасти плодови.
Содржината се менува
секои 2 недели.

small-icons-th-06-p-500

Достава во цело Скопје

small-icons-th-01-p-500

Директно доставено до вашата компанија

small-icons-th-08

Квалитетно рачно сортирано овошје

Зошто да не одберете? Нашите кошнички секогаш се спакувани со
квалитетно свежо овошје и зеленчук
донесено директно во вашата канцеларија
Секое овошје и зеленчук во вашата кошничка е
со премиум квалитет и рачно селектирано
од вработени глуви лица кои со голема љубов
и насмевка работат на овој проект

Со вашата согласност да купувате свежо овошје
за вас и вашите вработени, вашата компанија
станува општествено одговорна компанија.
Со тоа директно помагате за поголема социјална
инклузија на глувите лица во Македонија како и
зголемување на бројот на нивно вработување